Bent u niet tevreden over het door uw gekochte product? Geen probleem! Binnen 14 dagen na ontvangst van uw gekochte product, kunt u het product retour sturen!

Aanmelden retour
Voordat u iets retour stuurt moet het worden aangemeld via onze klantenservice, wij kunnen u dan de retourinstructie sturen, u kunt het aanmelden via info@soupless.eu of door met ons te bellen.

voorwaarden retourzending artikelen

Het is van belang dat producten goed en dergelijk verpakt retour worden gestuurd.
Indien het aankoopbedrag na aftrek van het retour te sturen artikel onder de grens van 15 euro komt (gratis verzending) brengen wij de betreffende verzendkosten alsnog in rekening. Dit wordt dan in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag.
Heeft u een combinatieaanbieding gekocht en wilt u deze of een gedeelte hiervan retourneren, hou er dan wel rekening mee dat u het zelfde bedrag terug krijgt als u er voor betaald heeft.
U bent zelf verantwoordelijk voor de retourzending. Producten die beschadigd of gebruikt zijn komen niet voor ruiling of restitutie in aanmerking.
Geef duidelijk het ordernummer aan, zonder dit nummer wordt de retour niet in behandeling genomen.
Wanneer producten beschadigd/incompleet zijn, kunnen wij hiervoor geld in mindering brengen. Bij niet verkoopbaar is dat 100%.
In het kader van de wet “Kopen op Afstand” heeft u als consument bij het doen van aankopen via internet recht op een ‘Herroepingsrecht’ van 14 dagen na aflevering van het product. Binnen deze periode mag een product worden teruggestuurd zonder opgaaf van redenen. U kunt hierbij:

binnen 14 dagen na ontvangst zonder voorafgaande melding retourneren, of
binnen 14 dagen na ontvangst u van de herroeping op de hoogte brengen (melding) en vervolgens binnen 14 dagen na die melding retourneren.
Terugstorttermijn
Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard, houd dan rekening met een verwerkingstijd van ongeveer drie weken. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen.